Zaščita in pripomočki

Pripomočki oziroma pomožna oprema za površinsko obdelavo kovin predstavljajo pomemben delček v mozaiku elementov, ki so potrebni za optimizacijo procesa barvanja, eloksiranja ali drugih vrst površinske obdelave. Inovativne rešitve, konstanten razvoj materialov in prilagajanje potrebam kupcev omogočajo, da bo vaš delovni proces površinske obdelave dajal rezultate, ki bodo optimalni tako z ekonomskega kot tudi s kakovostnega vidika.

Ekonomičnost uporabe pripomočkov, kot so zaščitni elementi in sistemi za obešanje, je nesporna. Preko prihrankov časa in zagotovljene tehnične ustreznosti izdelkov (temperaturna odpornost, dimenzijska ustreznost, nosilnost, stabilnost) je zagotovljen tudi minimalen odpad v proizvodnji zaradi pomanjkljive priprave obdelovancev in transporta na liniji.

V kolikor potrebujete zaščitne elemente ali obešala prilagojena specifičnim obdelovancem smo pravi naslov za vas. Na podlagi vašega načrta v najkrajšem času pripravimo vzorce, po potrditvi vzorca za vas izdelamo majhne ali velike serije.