Uradni zastopnik za opremo znamke Gema za Slovenijo, Hrvaško in Bosno

Hitra menjava barve, ročno ali avtomatsko prašno barvanje, organske ali emajl barve, Gema ponuja prave rešitve za vas.

Gema Switzerland GmbH je vodilni proizvajalec elektrostatske in tribo opreme za praškasto barvanje oz. plastifikacijo metalov in nanašanje emajla.

Od ročnih aparatov in pištol ter avtomatskih sistemov za hitro menjavo barv z rekuperacijo barve, do kompleksnih industrijskih rešitev, podprtih s 3D programiranjem za sinhrono barvanje kompleksnih geometrij.
V kolikor potrebujete informacije ali tehnično pomoč pri obstoječi opremi za praškasto barvanje ali pri investiciji v novo opremo vas vabimo, da se povežete z nami.

 

Pištola za prašno barvanje GEMA GM03 je rezultat kontinuiranega razvoja skozi več desetletij. Odlikujeta jo odlična uravnoteženost in ergonomija, visokonapetostna kaskada pa zagotavlja kakovostne in konstantne rezultate barvanja tudi pri najzahtevnejših prašnih barvah.

                                                     

 

Klasični ročni aparat GEMA OPTIFLEX 2 B. Omogoča odvzem barve neposredno iz kartona, odlične rezultate barvanja in hitro menjavo barve.

Ročni aparat GEMA OPTIFLEX 2 Q aparat z dodano funkcijo popolnoma avtomatskega samočiščenja omogoča menjavo barve v 35 sekundah. Aparat je primeren za tiste, ki zelo pogosto menjavate barve.

 

Avtomatski sistem za hitro menjavo barve GEMA MAGIC COMPACT EQUIFLOW omogoča najkrajše čase menjave barve in izjemno kakovostne in konstantne rezultate barvanja. Modularni sistem sestavljajo kabina s ciklonom in filtrom, reciprokatorji, center za prah in avtomatske elektrostatske pištole.

 

Kontaktirajte nas, za več informacij obiščite tudi www.gemapowdercoating.com.