Predobdelava kovin NABU

Predobdelava kovin najvišje kakovosti.

Skrivnost kakovostne in obstojne barvne zaščite kovin je v učinkoviti in pravilno izvedeni pripravi obdelovanih površin pred barvanjem.

Predobdelava kovin, praškasto barvanje, lakiranje, lakirnice in lakirne linije, postavitev nove linije, oprema in zaščita. T-Lotus d.o.o.- vse na enem mestu.

T-Lotus d.o.o. kot partnersko podjetje in zastopnik podjetja NABU in njihovega hčerinskega podjetja CHEMOPHOS za Slovenijo in Hrvaško, s strokovno podporo in individualnim svetovanjem, več kot deset let svojim strankam omogoča doseganje odličnih rezultatov v procesu predobdelave.

Strokovno svetovanje pred zagonom, individualno prilagojene rešitve, kontinuiran proces optimizacije procesa predobdelave, predvsem pa kakovost in strokovnost brez kompromisa, so naše glavne usmeritve.

NABU kot srednje veliko podjetje stavi na kakovost, prilagodljivost in razvoj novih okolju prijaznih tehnologij. Mednarodni certifikati in dolgoletne izkušnje iz prakse so zagotovilo, da bo vaš proces predobdelave opravljen z odliko.

Vsi izdelki za predobdelavo so podrobno predstavljeni na spletni strani podjetja NABU.